MAGNAR SJEKKER INN PÅ BLOGGEN

Fotograf: Maria

Hei, jeg heter Magnar, jeg er gutt, jeg kommer fra Skedsmokorset, jeg prøver å studere ved UiO, men bruker kanskje litt mye tid på reise og chateau neuf. Hva slags type menneske jeg er? Du kan vel si jeg er en spontan fyr som alltid er meg selv 110%. Jeg er ikke typen som blogger for å spille spillet, jeg er her mer for å ha det chill kan du si. Jeg meldte meg på denne bloggen fordi jeg alltid har synes blogg og internett er jævlig fett liksom. Jeg håper at det blir et langt opphold her, hadde jo vært utrolig kult å komme helt til finalen, men jeg gjør det som sagt mest fordi blogg er jævlig fett.

Navn: Magnar

Fødselsdag: 7. mai

Liker: internett, film, musikk, trivia, laiv, Lego og KOMMUNIKASJON MED STORE BOKSTAVER

Skillz: Prosjektledelse, prate foran forsamlinger og ølbrygging

Sivilstatus: Desperat

Skrevet av

MAGNAR

Det finnes videobevis på at jeg får plass til 13 marshmallows i munnen på en gang. Jeg har teorier om hva Hello Kitty egentlig er ment å speile ved samfunnet vårt. En gang brukte jeg mer enn 7 timer på å sette opp et excel-ark for å optimere investeringene mine i cookie clicker. Hvert år den 22. oktober feirer jeg caps lock-dagen. I fjor dro jeg til Vilnius for å lage festival. Mitt spirit animal er T-rex fra Dinosaur Comics. Og ikke for å skryte, men jeg er kanskje en av norges 10 mest ydmyke personer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.