Misantropi på svensk

I dag er dagen Johannes Axner delte noe dritmorsomt på facebook.

Svensk misantropi

Det hele minnet meg om en norsk klassiker fra Klassekampen.

Norks misantropi

Skrevet av

MAGNAR

Det finnes videobevis på at jeg får plass til 13 marshmallows i munnen på en gang. Jeg har teorier om hva Hello Kitty egentlig er ment å speile ved samfunnet vårt. En gang brukte jeg mer enn 7 timer på å sette opp et excel-ark for å optimere investeringene mine i cookie clicker. Hvert år den 22. oktober feirer jeg caps lock-dagen. I fjor dro jeg til Vilnius for å lage festival. Mitt spirit animal er T-rex fra Dinosaur Comics. Og ikke for å skryte, men jeg er kanskje en av norges 10 mest ydmyke personer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.