Cardinal 10.11.12

Kjenner vi oss selv rett (…det gjør vi) kommer «dette drakk Ane og Magnar på byen» til å bli en fast spalte i bloggen. Den er kanskje ikke rik på substansielt innhold, men vi lover å overkompenserer med bilder. Noen ganger vil vi anbefale dere å drikke det samme som vi drakk. Denne gangen for eksempel. For på fredag var vi i Stavanger og holdt et kurs i lobbyarbeid for ungdomsråd fra de 5 største byene i Norge. Mer om det senere. Det viktige er at vi dro til Norges beste ølsted etter å ha holdt kurset (ETTER).

Tid: Fredag 10. November 2012
Sted: Cardinal, Stavanger
Tilstede:
Magnar Grønvik Müller og Ane Marie Anderson
KONG BT (ikke egentlig kongelig)
Dr. Nielsen (ølkonsulent)
Tomas (frem til rundt klokka 23)
Piet (fra omtrent klokka 23)

Dette drakk Ane og Magnar i helga:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.