Sannheten om Lana Del Rey

Jeg husker den uken Morgenbladet hadde kategorien «Dagbladet-kultur» i quizen.

Skrevet av

MAGNAR

Det finnes videobevis på at jeg får plass til 13 marshmallows i munnen på en gang. Jeg har teorier om hva Hello Kitty egentlig er ment å speile ved samfunnet vårt. En gang brukte jeg mer enn 7 timer på å sette opp et excel-ark for å optimere investeringene mine i cookie clicker. Hvert år den 22. oktober feirer jeg caps lock-dagen. I fjor dro jeg til Vilnius for å lage festival. Mitt spirit animal er T-rex fra Dinosaur Comics. Og ikke for å skryte, men jeg er kanskje en av norges 10 mest ydmyke personer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.