Historien om den døde fuglen

Nå har jeg bodd i København i 4 måneder. Om tre uker flytter jeg hjem, og det er noen små ting i hverdagen som gjør at jeg gleder meg EKSTRA MYE til å flytte tilbake til kollektivet på Bislett igjen.

Den følgende samtalen jeg kaller «Den Døde Fuglen» er en av dem.

 

Død fugl

Død fugl i søpla? I utgangspunktet tenker jeg at dersom man har en død fugl i leiligheten, er søpla er av de besre stedene man kan gjøre av den. Men hvor kom fuglen fra? Selvfølgelig ville ingen vedkjenne seg ansvaret, fordi i vårt kollektiv tar vi enten felles ansvar eller ikke noe ansvar i det hele tatt.

SuspectsOGSÅ BLE ALLE PARANOIDE! Og med god grunn! Døde dyr i søpla er megacreepy hvis man ikke har lagt dem der selv. (Faktisk kan det også være creepy å legge dem der selv når jeg tenker meg om. )

Suspects

Dere, en gal person har stjålet nøklene til Espen, sneket seg inn i leiligheten, og lagt en død fugl i søpla!

.

.

.

.

.

Eller…?

artichoke1

Puh, ring låsesmeden og avlys avtalen. Det var bare noe råttent hår fra en artisjokk. Hvis du lurer på om du kan se forskjell, anbefaler jeg denne quizen, som er laget av en ekspert innen området.

Dette er en artisjokk med litt hår.

 

Hvis du forresten lurer på hvordan jeg får så god kvalitet på bildene mine, anbefaler jeg å lime inn screenshots i paint og bruke jpeg-formatet. Best quality <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.